Algemene voorwaarden

 

Algemene voorwaarden

 

Gebruik Dishes

Ingebruikname:
– Zet het basisframe op een stabiele ondergrond.
– Ondergrond moet hittebestendig zijn.
– niet direct naast een raam plaatsen
– Zorg ervoor dat de waterbak aan de buitenzijde droog is. Ook dat er geen druppels aan de onderzijde hangen.
– Vul bij voorkeur de waterbak met warm water (2 cm.)
– Verwijder de dekseltjes van de blikken brandgel en plaats deze in de brandpasta houder. – Plaats deksel van de brandpasta houder terug en zet deze maximaal open.
– Plaats de houder onder de chafing dish en steek de pasta aan. LET OP: de vlam is haast onzichtbaar!
– Gebruik enkel en alleen de meegeleverde brandgel.
– De brandgel brandt gemiddeld 2 tot 3 uur.
– Tijdens het verwarmen verdampt het water of het kan gaan koken. Houdt hier rekening mee door te controleren of er nog genoeg water in de bak zit. Of temper de vlam met het deksel van de brandpasta houder.
– Plaats de chafing dish nooit in de nabijheid van licht ontvlambare objecten.
– Laat kinderen en huisdieren niet in de buurt komen van de chafing dishes.

Uitzetten:
– Schuif de deksel van de brandpasta houder over het blikje. De vlam zal nu doven. LET OP: alle delen zullen nog zeker 30 minuten heet of warm zijn. Wees hier bewust van.
– Na gebruik:
– Controleer of de vlam van beide brandgel blikjes uit is. – Verwijder het voedsel uit de voedselbakken en spoel de bakken met lauw water om.
– Gooi het water uit de waterbak
– De deksel en het apparaat kunnen heet zijn. Wijs hier de gebruikers op.
– Mocht u onverhoopt er niet uitkomen of treedt er een storing op tijdens gebruik, neem dan gerust contact met ons op.

Aansprakelijkheid:
– De Saladetuin neemt geen aansprakelijkheid op zich voor het (verkeerd) gebruik van dishes

Betaling geschied in principe contant tenzij anders overeengekomen.
Bedrijven kunnen desgewenst na de eerste levering op rekening betalen.
Facturen hebben een betalingstermijn van 14 dagen.

 

Levering geschiedt zo nauwkeurig mogelijk op de aangegeven bezorgtijd.
We hanteren een bezorgtijdverschil van één half uur. Dit in verband met het
hectische verkeer in de stad. Mocht er vertraging optreden bij bezorging,
stellen wij U hiervan ten aller tijden op de hoogte. Standaardlevering is tussen
09.00 en 17.00 uur. Buiten deze tijden laten bezorgen dient in overleg overeengekomen
te worden. Onverhoopte vertraging kan in geen geval lijden tot
restitutie van het bestelbedrag.

Prijzen zoals vermeld in ons foldermateriaal en op de website zijn ex .6% BTW voor alle food en dranken, en bij verhuur en alcoholische dranken ex. 21 % BTW.

Annulering van geplande opdrachten kan zonder consequenties tot 3 dagen voor leverdatum. Hierna kan er besloten worden het bestelbedrag alsnog in
rekening te brengen. Afhankelijk van reeds gedane inkoop etc. wordt in
principe een deelbedrag berekent om reeds gemaakte kosten te dekken.

Klachten dienen binnen twee dagen na levering aan ons gemeld te worden.
Uiteraard garanderen wij constante kwaliteit van onze producten en diensten
maar mocht er onverhoopt toch iets mis gaan horen wij dit graag zo snel mogelijk.

Contact is zeven dagen per week mogelijk, zowel telefonisch als per mail.
Geopend voor het reserveren van cateringbestellingen van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur. Zaterdag en Zondag uitsluitend open voor het afhalen of bezorgen van reeds bestelde schalen/gerechten. Mocht U langs
willen komen adviseren wij altijd eerst even telefonisch contact te zoeken.